Webshop
Verkoop jou producten online en beheer gemakkelijk je bestellingen, producten en betalingen

Webshop laten maken

Wil je snel en voordelig een webshop laten bouwen? Wij zorgen voor een moderne webwinkel die gemakkelijk in gebruik is. Koppelen met betaalplatforms zoals Mollie of Adyen is geen probleem. Zo kunnen je klanten betalen met bijvoorbeeld iDeal, PayPal, bankoverschrijving of credit card, afhankelijk van jouw keuze. Lever ons de content voor producten aan, wij doen de rest. Hulp nodig met de inrichting, teksten en andere omschrijvingen? Met onze expertise staan we voor je klaar om gezamenlijk vorm te geven aan jouw eigen webwinkel.

Webshop onderhouden

Het beheren van een webshop kan soms een uitdaging zijn, vooral als het gaat om het toevoegen, aanpassen of verwijderen van producten. Maar geen zorgen: bij ons krijg je een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), waarmee je gemakkelijk aan de slag kunt zonder technische kennis. Wij bieden WordPress met WooCommerce aan. Hierdoor hebben we de meeste vrijheid om jouw webshop precies te laten werken zoals jij wil, zonder de restricties van andere systemen.

Mocht je na oplevering alsnog hulp nodig hebben met het beheren op bijwerken van je webwinkel, dan kun je altijd ons team inschakelen om je onderhoudstaken uit te voeren. Zo kun je altijd op ons vertrouwen voor een efficiënt beheer van je webshop.

Geoptimaliseerd voor Google
Kies zelf je betalingsmogelijkheden
Responsive design voor tablet en mobiel
Beheer gemakkelijk al je bestellingen

Webshop laten maken in bestaande website

Ben je op zoek naar een manier om je website uit te breiden met een webwinkel module? Wij bieden professionele oplossingen voor het integreren van een online winkel op je bestaande site. Onze ervaren ontwikkelaars zorgen ervoor dat de winkel naadloos aansluit op de huidige stijl van je website. Bovendien kunnen we, in overleg, ook je huidige website een moderne upgrade geven. Laat ons je helpen om je online aanwezigheid te versterken met een gebruiksvriendelijke webshop.

Optimalisatie voor Google

De vindbaarheid van jou webshop is de eerste stap van het online verkoopproces. Buiten je sociale media kanalen en mond-op-mond reclame, is hoog staan in Google een van de beste manieren om gevonden te worden als webshop. Ook het juist instellen van een Google Bedrijfsprofiel draagt enorm bij aan je vindbaarheid. Dit alles en meer nemen we samen door en zetten wij klaar voor je, zodat je webshop de snelst mogelijke start.

Nu beginnen met je webshop?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We kijken samen naar jouw wensen en wie weet kunnen we snel voor je aan de slag.