Onderhoud
Hou je bestaande website up-to-date, qua content en techniek

Website onderhoud

Ben je op zoek naar professioneel onderhoud en optimalisatie voor je WordPress website of Woocommerce webshop? Wij bieden complete onderhoudspakketten om ervoor te zorgen dat je online aanwezigheid altijd soepel draait.

WordPress website laten onderhouden

Wil je ervoor zorgen dat je WordPress website of WooCommerce webshop altijd optimaal functioneert? Ons team van webdesign specialisten en experts staan klaar om je te ondersteunen met professioneel onderhoud en optimalisatie. We bieden full service onderhoudspakketten voor zowel nieuwe websites en webshops die door ons zijn gemaakt als voor bestaande WordPress sites. Je kunt rekenen op continue onderhoud, geoptimaliseerde servers, snelle service en veiligheid voor je website. Bovendien kun je altijd samen met ons werken aan het behalen van nog betere resultaten voor je website door middel van zoekmachineoptimalisatie.

Doorlopend onderhoud
Snelle reactie (binnen 24 uur)
Optimalisatie van hosting
WordPress en plugins up-to-date
Veiligheidschecks en spam bescherming
Backups

Werkzaamheden onderhoud website

Onze online applicaties, websites en webshops worden continu gemonitord om de veiligheid en stabiliteit te waarborgen. Updates en relevante plug-ins worden voortdurend beoordeeld en na zorgvuldig testen toegepast. Doorlopende monitoring, geautomatiseerde controles en preventieve maatregelen houden jouw websites snel en veilig. Verdachte logins, geregistreerde kwetsbaarheden en andere mogelijke hindernissen worden tijdig gesignaleerd en direct opgelost door ons team.

We leggen afspraken over support vast in een Service Level Agreement (SLA), dat specifiek voor jouw website of applicatie is opgesteld. We regelen de hosting voor maximaal gebruiksgemak en snelheid van de online applicaties, SSL-certificaten zijn standaard ingeschakeld voor veilige dataversleuteling en je bestanden zijn altijd veilig opgeslagen met back-ups naar externe servers in Nederland en onze lokale server. Kortom, een betrouwbare en gespecialiseerde online partner voor veiligheid, continuïteit, service en hosting.

Kosten onderhoud website

Nu je weet wat er allemaal bij de support van jouw website komt kijken en ook mogelijk is, vraag je je waarschijnlijk af wat dat eigenlijk allemaal kost. Wat de precieze tarieven van website onderhoud zijn, hangt af van de complexiteit van de website of webshop. Zijn er strenge veiligheidsmaatregelen noodzakelijk voor de website of webshop dan kan dit ook resulteren in meer onderhoudswerk en dus hogere kosten. Zijn er geen specifieke wensen en gaat het om een standaard informatieve CMS website (zoals bijv. een WordPress website) dan bedragen de kosten meestal rond de €35,- per maand. Hierbij profiteer je van de geruststelling van een goedwerkende website. Mocht in twijfel zijn of een gloednieuwe website niet een beter idee is, dan helpen wij je graag een beslissing te maken.