Website
Vergroot je online aanwezigheid en zet jezelf digitaal op de kaart

Website laten maken

In deze digitale tijd is een eigen website onmisbaar. Het is de eerste indruk die potentiële klanten van je zullen krijgen. Of je nu een volledige digitale business wilt starten of alleen een online visitekaartje met een persoonlijke uitstraling nodig hebt: een professionele website is van groot belang. Maar het bouwen van een website is geen eenvoudige taak. Daarom zijn wij er voor jou: de webspecialisten van Kolb Multimedia, die samen met jou werken aan de realisatie van jouw droomwebsite.

WordPress website ontwikkelen

Onze team van webdevelopers bouwt jouw website op in WordPress, het populairste contentmanagementsysteem ter wereld. Dit systeem is eenvoudig te gebruiken, wordt regelmatig geüpdatet en biedt veel functionaliteiten door de vele beschikbare plugins. Zelfs als je weinig ervaring hebt met digitale technologie, kun je gemakkelijk je eigen website onderhouden. Natuurlijk kun je aanpassingen en het onderhoud ook door ons laten uitvoeren, zodat je altijd verzekerd bent van een werkende website en vrij bent van kopzorgen. Wij kunnen ook specifieke functies toevoegen zoals een professionele webshop met WooCommerce.

Onze werkwijze

Een website begint bij een design. Om het je makkelijker te maken kun je een keuze maken uit een van onze bijna 300 design sjablonen. Mocht je zelf een design in gedachte hebben, dan kunnen wij dit uiteraard ook bouwen. We kunnen altijd samen sparren over de meest wenselijke vormgeving.

Zodra de gewenste vormgeving en inhoud duidelijk is, kunnen we aan de slag gaan. De inhoud, zoals teksten en foto’s, lever je bij ons aan, wij doen de rest. Mocht je teksten willen die geoptimaliseerd zijn voor Google, dan gaan wij eerst voor je op onderzoek uit voor de juiste content. Ook kan het zijn dat je niet beschikt over foto’s. Gelukkig zijn er bronnen waar gratis of tegen een kleine vergoeding, mooie afbeeldingen beschikbaar zijn.

Snel je website online!

Je kan bij ons rekenen op een doorlooptijd van 3 weken, mits alle content aan het begin van de 3 weken is aangeleverd. Ben je zelf nog bezig met de content, dan kunnen wij al eerder van start gaan met wat is al is. Zo kan je na het aanleveren van de laatste loodjes, zo snel mogelijk je website online bezoeken. Voordat we de website online zetten gaan nog samen door de website heen en verwerken we je op- of aanmerkingen. Ook voor de hosting kun je bij ons terecht en hoef je niet nog naar andere partijen voor verder beheer van je website.

Extra mogelijkheden

Zijn er uitgebreide wensen, zoals een agenda systeem voor planning, of een boekingssysteem waar de klant zelf mee aan de gang kan? Hier weten wij raad mee. Het CMS bied de mogelijkheid voor verschillende soorten extra modules die we voor je in kunnen stellen naar jou wensen.

Geïnteresseerd?

Ben je klaar om je online aanwezigheid op te bouwen? Neem vrijblijvend contact met ons op! We kijken samen naar jouw wensen en wie weet kunnen we snel voor je aan de slag.