Website vernieuwen
Oogt je huidige website gedateerd? De bezoekers zien dit ook!

Website vernieuwen

Wil je je online aanwezigheid opfrissen met een moderne website? Wij bieden professionele hulp bij het vernieuwen van bestaande sites. We behouden de belangrijke inhoud van je huidige website en geven het een visuele en technische update om het aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk te maken voor je bezoekers. Neem contact met ons op om te zien hoe we jouw website kunnen vernieuwen en meteen op te vallen met een frisse nieuwe look.

Het vernieuwen van je website is veelzijdig

Op zoek naar een website met meer functionaliteiten? Bij Kolb Multimedia helpen we je graag om je website te versterken met bijvoorbeeld een content management systeem, social media integratie en responsive design. Zo kun je zelf gemakkelijk wijzigingen aanbrengen op je site en ben je altijd goed bereikbaar voor je bezoekers, ongeacht of ze nu op een desktop, smartphone of tablet kijken. Laat ons je helpen om van je website een krachtig marketingmiddel te maken dat meegroeit met de behoeften van jou of je bedrijf.

Gemakkelijk zelf aanpassingen doen (WordPress CMS)
Modern en fris design
Responsive design voor tablet en mobiel
In je eigen huisstijl

Oude website in ander CMS?

Als je wilt dat je website overgezet wordt vanuit een ander content management systeem is dat ook mogelijk. Onze specialisten kunnen de inhoud van je website overzetten vanuit verschillende systemen, zoals Joomla, GX, ModX en andere populaire CMS’s. Mocht je ook je content willen aanpassen, bijvoorbeeld om beter te ranken in Google, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Zo start je weer met een frisse website die nog jaren mee kan.

Hoe gaat een website vernieuwen in zijn werk

Als je interesse hebt in het laten maken van een nieuwe website, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we bespreken wat je wensen zijn en wat de voorwaarden zijn waaraan je nieuwe website moet voldoen. We kunnen gebruik blijven maken van je bestaande domeinnaam en hosting, maar als je daar geen behoefte aan hebt, bespreken we wat het beste alternatief is. Zodra we alle details hebben besproken, gaan we aan de slag en zal je vernieuwde website binnen twee weken online staan.